Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH czy WarriorHack?

SnickU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, zastanawiam się który z wymienionych będzie lepszy do robienia DT na pewnym prywatnym serwerze. Obydwa mi działają także w ten sposób nie wyeliminuję jednego, dodam że na warriorze (mental 80, 46% śr i 100% dt) nie jestem w stanie ubić ripka z konia i nie jestem pewny co jest tego przyczyną - jestem zmuszony do użycia marmurku (ale całe DT robi się nieziemsko poza tym jednym drobnym szczegółem). Natomiast jeśli chodzi o WH to nie jestem pewny czy nie będzie mnie kickało np na pieczęciach ze względu na dużą ilość mobów atakowanych przez owy hack.

Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Chętnie poznam różne opinie.

Pozdrawiam SnickU

Opublikowano

Okej a masz może pomysł dlaczego nie mogę ubić owego ripka z konia ? Hity w niego lecą po 4k bez kryta, prawie 8k z krytem (60% na kryta) + trucie więc teoretycznie powinien zdechnąć w maks 10 sekund a tak się nie dzieje :<

Opublikowano

Jeśli chodzi o wh to kickalo może bedzie, ale warior tez moze wywalić cię z serwera :P

NOK też moze byc dobrym pomysłem ;]

Ale napisz na jakim serwerze chcesz tego użyć to ci powiem, czy bedzie cie loogać :D

### nie mozesz ubic ponieważ grasz mentalem :)

Opublikowano

grałem na serwerze prowadzonym przez Asfena (nie pamiętam nazwy) i lajtem bez żadnych wspomagaczy ubijałem mentalem z konia (co prawda z buffkiem ale jednak .. ;p), tutaj mowa o Invoria s2. Warrior sam w sobie chyba ma NOK (chyba, że tylko ta wersja którą ja mam)

Opublikowano

Wiem, że ma ale mowie o samym nok zeby cie nie logało, warior bije 3x + dmg to cie moze lognac,

na invoris2 tez na mentalu nie moge ubic ;]

ale wp/body lajcik !!

Opublikowano

Zmien sobie moby na psy w DT i uzywaj warior hacka (polecam poszukac w google warior hack V2 bo bije x7)

Wiem, że ma ale mowie o samym nok zeby cie nie logało, warior bije 3x + dmg to cie moze lognac,

na invoris2 tez na mentalu nie moge ubic ;]

ale wp/body lajcik !!

Jak mozna na easy nie ogarniac mentalem ripka xD

Opublikowano

WarriorHack by TrueFaith, poszukaj :) // zaznaczam że nie działa on na zasadzie kopiuj-wklej, trzeba pokombinować (nie, nie napiszę tuta :D)

Opublikowano

Zastanawiam się jeszcze czy można na ten serwer zrobić obejście, np do object detectora od miśka ;p. Ew odpalić kamermoda. Jakieś pomysły :D?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...